Ontdek de vrijheid van energieopslag met onze thuisbatterijen!

Met onze geavanceerde thuisbatterijoplossingen bent u verzekerd van een betrouwbare en duurzame energievoorziening. Of u nu wilt besparen op uw energierekening, onafhankelijk wilt worden van het elektriciteitsnet of uw ecologische voetafdruk wilt verkleinen, onze thuisbatterijen bieden de perfecte oplossing.

Onze experts zorgen voor een naadloze integratie van de batterij in uw bestaande energie-infrastructuur. Met onze thuisbatterijen geniet u van een efficiënte en intelligente energieopslag. U kunt de batterij eenvoudig monitoren en beheren via een gebruiksvriendelijk systeem, waardoor u altijd inzicht heeft in uw energieverbruik en de prestaties van de batterij.

Kies voor onze betrouwbare thuisbatterijen en geniet van de voordelen van energieonafhankelijkheid en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze thuisbatterijoplossingen uw leven kunnen transformeren

Contact


Waarom een thuisbatterij?

Geld besparen

Door de verhoging van de zelfconsumptie en het aftoppen van de pieken in de vraag naar elektriciteit kan een thuisbatterij helpen grote bedragen op de energiefacturen uit te sparen.

Zelfconsumptie verhogen

Geproduceerde stroom wordt niet terug op het net gezet maar verbruikt op een later moment.

Meer onafhankelijkheid

Hoger eigen verbruik zorgt voor een kleinere afhankelijkheid van hoge energieprijzen en veranderende regelgeving.

Back-up / UPS

Bij een stroompanne kan de thuisbatterij dienen als noodvoeding. Noodstroomvoorziening tot 3 kW kan als optie voorzien worden in de offerte.

HOE WERKT EEN THUISBATTERIJ?

Zonnepanelen produceren (afhankelijk van de oriëntatie) de meeste stroom rond de middag. In een gemiddeld gezin ligt het verbruik van energie het hoogste ‘s morgens en ‘s avonds. Ongeveer 70% van de energie geproduceerd door de zonnepanelen wordt niet onmiddellijk gebruikt en tegen het (lage) injectietarief op het net gezet. Wanneer ‘s avonds energie gebruikt wordt zal dit aan een duurdere prijs van het net gehaald worden.

Wanneer er echter een thuisbatterij aanwezig is, wordt de overtollige stroom niet op het net gezet maar opgeslagen in de batterij. Wanneer u ‘s avonds thuiskomt, zult u de energie uit uw batterij gebruiken in plaats van het duur van het net te moeten halen.

 

Leer meer


Zonnepanelen met en zonder batterij

 Zonnepaneelinstallatie

 Zonnepaneelisntallatie met batterij

Interesse in onze diensten en producten? Neem dan contact op via het contactformulier. 

We contacteren u spoedig voor een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.