Over ons 


Full Solar, uw vertrouwde partner in hernieuwbare energie, is een familiaal bedrijf opgericht door twee neven in 2021. Onze specialisatie omvat een uitgebreid assortiment aan duurzame energieoplossingen, waaronder zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en Slimme systemen. Als Rescert gecertificeerde installateurs zijn wij trots actief in de provincie Antwerpen.

Bij Full Solar zetten wij ons in om bij te dragen aan de groene transitie. Ons doel is om klanten zelfvoorzienend te maken, waardoor zij onafhankelijk worden van fluctuerende energieprijzen. Wij bieden een breed scala aan omvormers, waaronder string, hybride, retrofit en micro-omvormers, alsook hoogwaardige batterijen en efficiënte laadpalen. Onze Smart Energy Systemen integreren deze componenten naadloos tot een geheel, waardoor klanten genieten van een complete oplossing.

Bij Full Solar streven we naar een maximale zelfconsumptie, wat resulteert in financieel aantrekkelijke oplossingen voor onze klanten. Onze deskundige adviseurs begeleiden klanten persoonlijk bij het kiezen van het juiste product uit ons divers aanbod.

Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier, social media of e-mail. Full Solar staat klaar om uw groene energietransitie te ondersteunen.

 

Contacteer ons

Zonnestroom op maat: Jouw groene energie, onze expertise!